Solcellevask

Solcellevask i Randers og omegn

Velkommen til Vinduespudsning Randers – din nye sanitære samarbejdspartner! Hos os kan du møde kompetente og erfarne servicefolk, som har arbejdet i rengøringsbranchen i mange år. Vi kan bl.a. tilbyde professionel vinduesvask, vinduespudsning, facaderens, algebehandling og ikke mindst solcellevask. Vores dygtige medarbejdere har altså erfaring med en stor variation af opgaver, når det gælder rengøring og hygiejne – og de er naturligvis også udstyret med alle de nyeste værktøjer og midler til at udføre deres arbejde så godt som muligt. 

Bor du i Randers eller omegn og mangler hjælp til eksempelvis solcellevask eller vinduespudsning, så står vi og vores servicefolk altid klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte Vinduespudsning Randers enten via telefon eller email for at få en uforpligtende snak – lad os tale om, hvad vi kan gøre for dig og give dig et godt tilbud på vejen. Hos os skal alle have råd til professionel solcellevask eller andre former for rengøring, og derfor tilbyder vi serviceaftaler, som er lavet ud fra dine ønsker og behov, til faste, lave priser.

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Professionel rengøringshjælp til alle

vinduespudsning randers solcellevask teleskopstang vinduespudser 600x400
vinduespudsning randers solcellevask vinduesskraber vinduespudser 600x400

Vores kunder er i fokus

Rens solcellerne for at spare energi

vinduespudsning randers erhverv glasfacade kontor vinduespudser 600x400

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en løbende serviceaftale med Ready2Clean ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen – dog minimum 3 x service.

Herefter kan serviceaftalen til enhver tid opsiges fra gang til gang. Opsigelse meldes skriftligt til kim@ready2clean.dk

Alle priser er pr. enkelte service inkl. moms. Et administrationsgebyr á 25 DKK tillægges kundens faktura ifm. håndtering af service.

Husk dit servicefradrag...

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.