Vinduespudser Erhverv

Velkommen til Vinduespudsning Randers

Det er ikke kun i private hjem, at det er en rigtig god ide at sørge for, at der bliver vasket vinduer engang imellem – i erhvervslivet er det mindst lige så vigtigt at tænke på.
På arbejdspladser og i andre erhvervslokaler er der dagligt mange mennesker, og derfor er det ekstra vigtigt, at hygiejnen er i orden. Rene lokaler på arbejdspladsen er også mere attraktivt for både medarbejdere og kunder, da man nok hurtigt kan blive enig om, at de fleste foretrækker at arbejde et sted, hvor der ikke er beskidt.

Hos Vinduespudsning Randers kan vi tilbyde hjælp med både vinduespudsning og øvrig rengøring. Vores servicefolk er professionelle, imødekommende og ikke mindst meget erfarne inden for branchen – især når det gælder vinduespudsning og vask af ruder. Med de nyeste og mest effektive midler kan de få dine vinduer til at være så gode som nye på ingen tid – og til faste, lave priser.

Vi står altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål, så kontakt gerne Vinduespudsning Randers snarest muligt, så du kan høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af rengøringshjælp til dig og din arbejdsplads. 

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Rene vinduer og et sundere miljø

vinduespudsning randers vinduespudser erhverv kontor vinduesskraber sæbe 600x400
vinduespudsning randers vinduespudser erhverv kontor vinduesskraber 600x400

Kvalitet over kvantitet

Lav en serviceaftale hos os

vinduespudsning randers erhverv glasfacade kontor vinduespudser 600x400

Kontakt os i dag

Få et godt vinduespudser-tilbud på din service

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Bestil vinduespudsning

Udfyld formularen – se din pris

 DKK
 DKK

Aftalebetingelser

Ved bestilling af service

Ved bestilling indgår kunden en løbende serviceaftale med Ready2Clean ApS. Aftalen omfatter vinduespudsning i det omfang og interval, som kunden aktivt tilvælger via formularen – dog minimum 3 x service.

Herefter kan serviceaftalen til enhver tid opsiges fra gang til gang. Opsigelse meldes skriftligt til kim@ready2clean.dk

Alle priser er pr. enkelte service inkl. moms. Et administrationsgebyr á 25 DKK tillægges kundens faktura ifm. håndtering af service.

Husk dit servicefradrag...

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.